SUBSCRIBE ONLINE
 • Circuit Training

  Klaar voor deze intensieve full-body training waarin je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. In deze training werk je met o.a. dumbbels, Kettlebels, barbels, lichaamsgewicht en powerslee. Door het afwisselen van verschillende spiergroepen in combinatie met interval en HIIT circuits bouw je kracht op en brengen wij jouw lichaam in topconditie.

  Start jouw 7 day free trial!
 • BBB (Benen, billen, buik)

  Onze BBB is speciaal voor iedereen die graag werkt aan het shapen en bouwen van prachtige benen, billen en buik! We gaan deze les aan de slag met spierversterkende oefeningen waardoor jouw lichaam nòg beter in shape komt. Deze les is ideaal voor iedereen die wat meer focus legt op het onderlichaam.

  Start jouw 7 day free trial!
 • WOD

  Ben jij opzoek naar een knallende training waarin je de grootste spiergroepen in jouw lichaam traint? in onze WOD (Workout of the Day) ligt de focus op kracht en conditie. Het eerste deel van de training zal de focus liggen op techniek van o.a. Squat, Pull Ups en Deadlifts, het tweede deel zal de focus meer liggen op tempo, onze trainer zal jou op een veilige en leuke manier pushen waardoor jij deze workout ALLES geeft!

  Start jouw 7 day free trial!
 • Sweat and Shred

  Maximale inspanning voor maximaal resultaat. Kracht en conditie onder hoge intensiteit, reken erop dat je hart sneller gaat kloppen van deze workout! Alle spiergroepen komen aan bod waardoor jij voldaan de studio weer verlaat.

  Start jouw 7 day free trial!

Zou jij de lessen graag 7 dagen gratis en vrijblijvend willen proberen of wil jij meer informatie?

Vul dan hieronder jouw contactgegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!